Sommarsäsongen 2020 är slut

Nu är servering och vandrarhem stängt för enskilda gäster och sista kvällen blev en magisk afton med ljumma vindar och trevliga människor. Tack alla härliga gäster som besökt oss denna sommar.

 

Nu har vi endast öppet för förbokade grupper såsom konferensgäster, födelsedagskalas och kompishäng.

För bokningsförfrågningar mejla till info@grundet.se

Välkomna tillbaka nästa säsong!

 

Sommar 2020

Nu är vi över halvvägs på sommaren 2020 och på måndag kommer det konfirmander från Nacka församling som ska vara här ett tag, kul!

Vi har hunnit med högsommarvärme, regn, blåst, planerade och oplanerade strömavbrott, rodel i startrampen, musikkvällar och mååånga vackra solnedgångar.

Vi har har gjort en del coronaanpassningar vilket har fungerat bra, tack alla gäster, både på vandrarhemmet och serveringen för visad hänsyn.

Nu kör vi på ett par veckor till med lunchöppet 11.30-15.30 och då är det bara att komma förbi samt middagsöppet mellan kl 17.30-21.00 och då är det alltid bordsbokning som gäller,  ring 08-57156110.

Varmt välkomna!

PALM-spelningarna till helgen är inställda

Vi är tyvärr tvungna att meddela att spelningarna till helgen tyvärr är inställda. Vi är övertygade att det kommer en ny sommar nästa år. Det kommer att bli lite trubadurmusik till maten i stället och en specialmeny så vi hoppas på  som vanligt trevliga kvällar fredag 17 och lördag 18 juli 2020.

På lördag den 18 juli är det rodelstarttävling i rampen på förmiddagen, kom och kika på landslagsåkarna eller var med och tävla, alla kan!

Planerat strömavbrott och rodelstart-provapå

Torsdag 9 juli har vi fått besked om ett planerat strömavbrott mellan kl.10-15. Vi ställer då om till salladsbar över lunchen. Vi kör på med elverk för kassor, kylar och glassbox så länge det fungerar men betalning kan ske med Swish eller kontant oavsett.

På Söndag den 12/7 kl 13.00 är det prova-på i rodelstartrampen med Kajsa och Anders. Lördagen den 18 juli är det Skärgårdsrycket; en starttävling i rampen som alla kan vara med på oavsett tidigare erfarenhet.

Välkomna!

 

Nu är sommaren här, plocka blommor och bär….

Den här sommaren, 2020, kommer att gå till historien innan den ens startat. Vi har gjort lite anpassningar och hoppas att vi hjälps åt att vara rädda om varandra=)

 

Nu har vi öppnat både servering och vandrarhem för alla! Vandrarhemmet bokar man här på hemsida och till lunchserveringen är det bara att komma (med risk för att det blir fullt och man får vänta en stund) . Middagsbord bokas på tel. 08-57156110.

Öppet på serveringen:

Lunch 11.30-15.30

15.30-17.30 Endast bar och café öppet

Middag 17.30-21.00 Obs! Bordsbokning 08-57156110

VARMT VÄLKOMNA!

Förråden är som vanligt fulla med lokala produkter; lammfärs, nötfärs och hjortstekar från Östanviksgård på Nämdö, sylt från Nora gård på Värmdö, öl från Värmdö och Ekerö och fisk från Björkösund vid Ornö. Ibland har vi grönsaker från Nämdö eller Ängskär. Kul att det finns många produkter nära!

Det är så roligt att vi har fått lite skärgårdskrogsgrannar! Vi önskar krögarna på Nämdö krog, gänget på Idöborg, nystarterna i Stavsnäs och Björkvik varmt lycka till under sommaren!