Sista helgen 2022 blev fantastisk!

Nu har vi bara öppet för grupper och konferensgäster men sista helgen blev alldeles strålande! Säsongsrekord på lunchen och en härlig kväll med fullt av trevliga gäster, dragspelsmusik och på söndagen var det bara slut kvar!

Nu är vi redo för hösten och idag kom första konferensgästerna!

Sista helgen som vi har öppet för enskilda 2022

Snart är denna sommarsäsong slut!

Ikväll den 12/8 2022 har vi tyvärr fullbokat både på vandrarhem och servering. I morgon söndag 13/8 så har vi öppet för lunch och säljer det vi har kvar, svårt att garantera någon speciell rätt.

Efter den 13/8 har vi endast öppet för grupper som förbokar; konferenser, födelsedagskalas och kurser.

Välkommen med din förfrågan på info@grundet.se!

 

Utmaningar på öar

Det finns många utmaningar med att driva en anläggning med vandrarhem, krog och friluftsområde. Särskilt på en ö…
Vi har full förståelse för er gäster som avbokar vid hårda vindar och dåligt väder vilket haft några dagar. Men då hoppas vi på att ni har förståelse för att det kan dröja att få maten, att ett tillbehör eller vinsort saknas eller att man måste använda utedassen när ni besöker oss. Med varuleveranser två dagar i veckan blir det tokigt om några varor hamnar på fel ö eller uteblir. Svårt att komplettera:)
Andra utmaningar senaste veckan har bl.a varit:
Strömavbrott och fasfel, kassastrul, två lådor kasserad sallad, plötsliga oväder, glassplitter, sjuk personal, språkförbistring mm…
Vi har haft några dagar med strålande väder och mycket folk och det är ju superkul, vi har en filosofi att inte skicka hem personal vid dåligt väder vilket betyder att ibland är vi lite för många som jobbar och ibland lite för få men vi gör vårt bästa att ni ska få en härlig vistelse på ön både som vandrarhemsgäst och krogbesökare!
Välkomna hälsar Lotten med personal❣️

1 juli öppnar serveringen 2022!

Varmt välkomna till årets sommarsäsong på serveringen. Vandrarhemmet har tjuvstartat lite.

Vi öppnar för lunch 11.30 och stänger lunchen 15.30 (sista matbeställningen kl 15.00)

Middagen är öppen 17.30-21.00 och då är det bordsbokning som gäller på telnr. 08-57156110. Det går utmärkt att komma tidigare för att ta något att dricka, baren är öppen=)

Det har varit en tung försäsong med oviss godstransport, personalstrul och andra hinder på vägen. Vi kommer att ha en begränsad meny (som finns att läsa här), men fortsättningsvis försöker vi tänka hållbart och klimatsmart.

Varmt välkomna till sommaren 2022!

Vandrarhemmet smygstartar 17-19 juni

Vi har fått en avbokning under en helg i juni så då passar vi på att smygöppna vandrarhemmet för enskilda gäster 17-19 juni.

En härlig försommarhelg i skärgården, kan det bli mysigare? Grillarna är framställda och det finns gott om fina klippor att sitta på och spana ut över havet.

Gå in på boka online och gör din bokning.

Serveringen öppnar 1 juli.