>

Loggbok från Grundet


Powered by: Web Design Company

Cookies, personuppgifter och upphovsrätt

Svensk lag säger att vi ska berätta om den här webbplatsen använder cookies och hur vi behandlar personuppgifter.

Cookies är en liten fil som webbservern kan spara i din webbläsare. Cookies används används för att komma ihåg olika inställningar, komma ihåg lösenord och göra det möjligt att sammanställa statistik på hur många av de som besöker webbplatsen som är nya eller återkommande besökare. Vi använder cookies på vår webbplats precis på det sättet. Vi kopplar inte ihop cookies med din identiter (i den mån du berättar för oss vem du är).

Du kan stänga av användningen av cookies i din webbläsare om du vill och fortsätta besöka grundet.se. Det kan vara några småsaker som inte fungerar, till exempel om du gjort några egna inställningar.Du kan läsa mer om cookies på Wikipedia.


Personuppgiftslagen (PUL)
säger att vi måste berätta hur vi använder personuppgifter på webbplatsen. Om du skriver in något på webbplatsen, till exempel en kommentar till en artikel, så sparas den informationen i vårt webbpubliceringsverktyg och blir eventuellt synlig för alla som besöker webbplatsen.

Vi säljer aldrig vidare eventuella personuppgifter som du kan ha gett oss.

Om du skriver in något snällt om vårt gästhem så kan vi komma att använda det som ett citat i vår marknadsföring.

Utöver det som du ser när du skriver något sparas din dators ipadress. Det gör vi för att ha en möjlighet att skydda webbplatsen från skräpinlägg och för att kunna stoppa eventuellt olagliga inlägg (hot, uppvigling, barnsex och liknande). Läs mer om personuppgiftslagen på Wikipedia.

Upphovsrätt. Texter och bilder på vår webbplats ägs av oss eller annan upphovsrättsinnehavare (som till exempel kartor där vi använder någon annans tjänst). Vårt material får du använda om du anger Grundets gästhem som källa och i förekommande fall namnet på författaren/fotografen.